Amane Zingt! | Kerstconcert Heb Lief!
Amane is een a-capellakoor uit de stad Groningen. Wij zingen voornamelijk eigentijdse popnummers, bekende motownklassiekers, folk en kleinkunst.
a-capellakoor groningen, zangkoor groningen, koor groningen pop
451
post-template-default,single,single-post,postid-451,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive

Kerstconcert Heb Lief!

Kerstconcert Heb Lief!

Op 16 december zijn we te horen in een gezamenlijke kerstvoorstelling met het koor Kleinoot (www.kleinoot.nl) en het Danskwartier (www.danskwartier.nl) uit Zuidlaren. Een gevarieerd programma met christmas carols en vrolijke kerstmuziek, afgewisseld met sfeervol ballet. Het concert begint om 19.30 uur in de Laarkerk in Zuidlaren. Komt dat zien en horen! Kaarten zijn inclusief een gratis drankje in de pauze en zelf gemaakte hapjes na het concert! Kaarten: volwassenen €12.50 (aan de zaal €15.00), kinderen t/m 16 jaar €5.00, gezin (2 volwassenen en maximaal 3 kinderen) €30.00. Kaarten zijn verkrijgbaar via deze link.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.